Føj til favoriter

Billige rejser

Vi bliver ofte spurgt. Hvordan kan de tyske rejsebureauer sælge så billige rejser ?. Vi formoder at konkurrencesituationen er hårdere i Tyskland end i Danmark. Vi markedsfører billige rejser for ca. 50 tyske rejseselskaber, så konkurrencen er "benhård". I Danmark sælger de 5 største rejsebureauer derimod ca. 90 % af alle rejser. Med så få store rejsebureauer i Danmark må konkurrencesituationen forventes at være mindre hård.

Samtidigt er skolernes sommerferieuger identiske i Danmark, hvilket betyder at "alle" skal "af sted på samme tid" (ugerne 26-31). I Tyskland afholder de forskellige delstater sommerferie forskudt i ugerne 26-36. "Sommerpresset" er derfor mere fordelt, hvilket også kan være en årsag til de billige rejser. Der opnås ofte også store besparelser udenfor ferieperioderne, men det sker at de danske rejsebureauer kan matche de tyske priser udenfor ferieperioderne.

Trods finanskrisen rejser "kun" ca. 100.000 danskere årligt fra Hamborg Lufthavn, selv om besparelsen ofte kan være flere tusinde kroner. Vi ser/hører tit om besparelse på kr. 5.000-10.000 på en sommerferie for en familie med 2 voksne og 2 børn. Pga. at det "kun" ca. 100.000 danskere der årligt rejser fra Hamborg Lufthavn, så behøver de danske rejsebureauer endnu ikke at tilpasse sig de tyske priser. Hvis mange flere danskere valgte at bestille billige rejser fra Hamborg, så ville de danske rejsebureauer blive "tvunget" til at nærme sig de tyske priser.

Hvis I skal bruge mere end én boligenhed (én apartment/ét værelse), så ring til os på tlfnr. 29123490 (i åbningstiden, står på forsiden) eller send os en mail.

Information om Dansk kundesupport står på forsiden med rejser.