Føj til favoriter

Dansker-hoteller

Vi har indtil videre fundet nedenstående "dansker-hoteller"; dvs. hoteller hvortil de største danske rejsebureauer sælger rejser. Ofte er det væsentligt billigere at rejse fra Hamborg Lufthavn.

VI FRASKRIVER OS ETHVERT ANSVAR mht. at det ikke er 2 identiske hoteller der sammenlignes. Vi har efter bedste evne undersøgt, om hotellerne er identiske, men der kan være fejlsammenligninger nedenfor. Ansvaret er jeres eget.

I kan få oplyst prisen i den for jer ønskede rejseperiode ved fra f.eks. forsiden med rejser at søge specifikt på hotelnavnet i feltet "Suche nach speziellem Hotel". Her skriver i hotellets navn. Hvis I er i tvivl om, hvorledes I finder samme hotel via www.rejserfratyskland.dk, så er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysningerne står på forsiden.

I opfordres til at klikke på teksten: "Klik her for at læse mere om hotellet på andre danske hjemmesider" under hvert hotel. En søgemaskine finder herefter mange hjemmesider med informationer, tilbagemeldinger og priser fra andre dansk-sprogede hjemmesider.

HUSK at bestillingen skal ske på www.rejserfratyskland.dk, hvis I ønsker at gøre brug af vores support.....også efter bestillingen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller "problemer". Vi har samme pris som de tyske rejsebureauer, og vi garanterer, at I ikke kan finde samme rejse billigere hos andre tyske rejsesider. I er selvfølgelig velkomne til at undersøge om tyske rejsebureauer er billigere eller dyrere end de danske rejsebureauer.