Føj til favoriter

Gæstekommentarer

Nedenfor kan I læse enkelte af de gæstekommentarer, som vi har modtaget.

Familien Houmøller

Kære Kim og co.
 
Lige hjemkommet fra Tyrkiet..... vil jeg og min familie gerne sige tusinde tak for en helt perfekt rejse til Tyrkiet - hotellet, Side Aqua Beach fortjener kun den allerstørste ros og alt klappede lige fra Hamburg - Side - Hamburg, - så det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller rejse igennem jer. Vi vil med garanti anbefale dig til alle vi kender, så pludselig har du nok hele Aars og omegn omkring dig:-)
 
Med ønsket om en rigtig god sommer
 
De kærligste hilsner fra

Lisbet Houmøller og fam. fra Aars.
Hans Egedes Vej 24
9600 Aars 

Familien Maigaard

Tusind tak for en fantastisk hjemmeside med gode råd og vejledning. Vi har haft en fantastisk ferie med Neckermann Reisen fra Hamburg til Bahia de Alcudia. Herligt at komme så meget billigere afsted og så med meget mere fleksibilitet i forhold til feriens længde.

Hanne Maigaard
8600 Silkeborg

Familien Nielsen

Hej Kim!
 
Så er der gået næsten et halvt år, siden jeg kontaktede til dig for at booke vores første rejse gennem "Rejser fra Tyskland" for 8 personer i alderen 2 - 60 år.
 
Tak for din hjælp undervejs - alt "klappede", og vi er nu vendt hjem fra vort ophold på Hotel Hane Resort, Side i Tyrkiet, efter en uges ferie med rigtig gode oplevelser i bagagen.
 
Hotellet, værelser, udendørs faciliteter, annimations-programmet, service og ikke mindst maden, som vi kommer til at savne, var helt i top.
 
Indtjekning ved udrejse og bagageudlevering efter hjemrejsen forløb meget hurtigt og helt problemfrit.
 
At vi brugte et par timers ekstra køretid (ifht. Billund) til lufthavnen i Hamburg, kan sagtens opvejes af besparelsen på rundt regnet ca. kr. 15.000, som er et godt tilskud til den næste rejse.
 
Jeg kan derfor varmt anbefale andre at bestille rejser gennem "Rejser fra Tyskland".

Hans Nielsen
8920 Randers NV


Familien Kallmayer

Vi bestilte en rejse til Egypten for 2 voksne og 3 børn. Jeg var meget bekymret for at skulle bestille ved et selskab jeg ikke kendte, og rejse fra et andet land.

Alt gik over al forventning, alt gik nemt og uden problemer. Vi gør det meget gerne igen.

Super service, vi kigger allerede på en ny rejse.

Med venlig hilsen

Helle & Leif Kallmayer                                                                              
Gl. Klitgaard Camping & Hytteby
Lyngbyvej 331, Nr. Lyngby
9480 Løkken

Familien Petersen

Vi rejste til Mallorca i uge 28 med ITS rejser og kan kun sige at vi har været yderst tilfredse. Det var første gang vi prøvede at rejse fra Hamburg, men bestemt ikke sidste gang. Vi har faktisk allerede været inde på hjemmesiden for at kigge på næste sommers ferie. Vi havde på forhånd bestilt parkering i Hamburg, og også det fungerede perfekt.

Med venlig hilsen

Inge Dahl Petersen
Kirsebærvej 76
7800 Skive

Familien Melsen

Vi havde stor fornøjelse af at benytte "Rejser fra Tyskland" til vores sommerferie til Mallorca. Alt forløb glat, og da vi havde behov for at bestille ekstra benplads i flyet, fik vi fin hjælp hos "Rejser fra Tyskland". Vi vil helt sikkert igen benytte os af "Rejser fra Tyskland" og kan absolut anbefale bureauet. Det er værd at bemærke: Pris og kvalitet er yderst tilfredsstillende!.

Med venlig hilsen

H. Melsen
8960 Randers SØ

Familien Broager

Vi har været godt tilfredse med hele forløbet med rejser fra tyskland. Jeg har faktisk bestilt rejser via rejserfratyskland.dk til Tyrkiet både i marts og i oktober og jeg har været fuldt tilfreds med hele forløbet og synes at websiden og informationerne lever godt op til forventningerne.

Med venlig hilsen

Helle Broager
8250 Egå

Familien Gammelgaard og Jørdorf Linnemann

Farfar, Farmor, Mormor, Far, Mor og 3 piger på 5, 7 og 9 år planlagde sammen en dejlig tur til Egypten. Vi havde fået anbefalet rejserfratyskland af et familiemedlem, der med stor glæde havde rejst med dem til Egypten med 2 andre små piger flere gange. Vi havde oven i købet planlagt samme hotel,  så det kunne blive et rigtig familietræf!

Helt fra starten fik vi en uvurderlig stor hjælp fra Kim for at finde ud af hvordan vi skulle  bestille og overføre penge, da ingen af os er særlig gode til tysk og forstå de instruktioner vi fik.

Lige efter vi havde overført de sidste penge til rejsen eskalerede urolighederne i Egypten, og vi blev nervøse, ikke mindst på grund af børnene. Atter kontaktede vi Kim, og blev igen vejledt omkring hvordan vi skulle håndtere situationen, idet vi ikke havde bestilt nogen afbestillingsforsikring. Han beroligede os dog med det samme med, at hvis den tyske regering frarådede rejser til Egypten, ville vores billetter blive refunderet.

Det vil de blive nu. Undervejs i processen blev vi usikre på, om det havde været klogt at bestille billetter hos et tysk rejsebureau, men vi må sige, at med Kim ved roret, kan man trygt gøre det.

Birgitte Gammelgaard
Bakkedraget 8
3480 Fredensborg

Familien Fogh

Jeg vil gerne fortælle, at jeg i 2010 har været med "Rejser fra Tyskland" to gange. Jeg var i Tyrkiet - Kemer - i uge 7 og på Mallorca i sommerferien. Jeg har også nu bestilt ferie igen til uge 7 (år 2011) gennem Jer.

Det har været nemt og smertefrit - dejlig overskueligt at komme til Hamburg - og også med fly der fra. Til Tyrkiet i vinterferien 2010 blev vi fragtet til hotellet (havde købt transfer), men i uge 7 (år 2011) skal vi selv sørge for at komme fra lufthavnen til hotellet (og tilbage igen, fordi vi har fravalgt transfer). Det skulle vi også på Mallorca - og det er et stort minus at fravælge transfer.

Man kender jo ikke stedet, når man ankommer - vi rejser altid til aften, da vi har nogen transporttid til Hamborg. Derfor er det ikke så nemt at finde transportmulighed om natten/aftenen. Jeg vil anbefale at betale mere for rejsen, og så have transfer med.

Med venlig hilsen

Käthe Fogh
Skippershovedvej 5
Stenvad
8586 Ørum Djurs