Føj til favoriter

Hamborg Lufthavn


Hamborg Lufthavn (Hamburg Airport, Fuhlsbüttel)


Klik her
for at checke, hvor billigt rejser kan købes med afrejse fra Hamborg.


Vi anbefaler, at I checker hvilken terminal I skal flyve fra (samt afrejsetidspunkt) inden I kører fra Danmark (gerne 24 timer før afrejse). Klik på følgende link, for at se terminal og afrejsetidspunkt: Terminal og afrejsetidspunkt.

Det er også muligt at køre med bus til Hamburg Airport (Hamborg Lufthavn).
Abildskou-banner.jpg

Taxa (koster dog min. kr. 1.400,- pr. vej for max. 7 personer) er også mulig. I kan også køre med toget, hvor billetterne kan købes hos DSB.

Hamborg_Terminal.jpg

Hamburg lufthavn (geografiske område: Fuhlsbüttel) har 2 terminaler (afrejsehaller), som ligger lige ved siden af hinanden. Det tager kun 2 minutter at gå mellem terminal 1 og terminal 2.


HamborTerminal.jpg
Terminalerne har begge 2 etager.

Afgang er altid øverste etage (stueetagen) og ankomst er altid underetagen. På Tv-skærme kan I se, hvor I skal checke ind.

Der er udmærkede spisesteder i lufthavnen. Vi anbefaler at I først checker ind og derefter går op og spiser (før security/sikkerhedscheck). Priserne er fair. Flymaden kan være alt fra ingenting, en "tarvelig" sandwich til en lun menu med dessert. Vi anbefaler for god ordens skyld, at ingen er sultne ved afrejse. Hvis I flyver med Low Cost Airlines som f.eks.: Easyjet (U2), German wings (U4), Ryanair (FR), Transavia (HV) eller TUIfly (X3) er der ingen spisning inkluderet i prisen.

Lufthavnens 8.000 parkeringspladser (heraf ca. 5.700 til langtidsparkering) er placeret således:


Ppladser.jpg
I må kun langtidsparkere i P1, P2 (indercirklen), P8 og P9.

P2 har 2.096 pladser i alt (forv. parkeringspris: 1 uge EUR 100, 2 uger EUR 120,-)
P9 (1 km. fra lufthavnen) har 1.460 pladser i alt (forv. parkeringspris: 1 uge EUR 70, 2 uger EUR 85,-)
P8 lukker og erstattes med P10 (5 km. fra lufthavnen) har 2.227 pladser i alt (forv. parkeringspris: 1 uge EUR 60, 2 uger EUR 75,-)

P1 åbner igen til sommeren år 2014 pga. renovering. 
 

Der kører gratis shuttle-busser fra P9 og P10 til Hamborg Lufthavn.


Check evt. hvor mange ledige pladser der er tilbage på nuværende tidspunkt. Klik her (når Hamborg lufthavns hjemmeside bliver vist, så går der ca. 10 sek. før I kan se, hvor mange ledige pladser der er).

Vi hjælper IKKE med at bestille en parkeringsplads i Hamborg Lufthavn. Hvis I har problemer med at booke en parkeringsplads i lufthavnen, så anbefaler vi at I problemfrit booker hos RS Park & Fly eller Park&Fly in Hamburg.

Vi anbefaler, at I læser vores detaljerede vejledning (13 sider, klik på linket) om bestilling af en p-plads i Hamborg Lufthavn. Afsæt minimum 15-30 minutter til at bestille en p-plads.

Det er muligt at booke en parkeringsplads i Hamborg Lufthavn mod forudbetaling med kreditkort/Visakort. Hvis I har booket/reserveret en parkeringsplads, så skal I køre direkte til P-pladsens indgangsbom. Her skal I indføre jeres Visakort/ Mastercard i automaten, og huske at få den med igen (I skal IKKE trække en parkeringsbillet). Hvis der er problemer kan I trykke på en knap for hjælp. I skal medbringe den bekræftelse I har modtaget på reservationen. Bommen går herefter op, og I kan herefter holde på en hvilken som helst ledig p-plads i P-huset.

Ved hjemkomst skal I køre til udgangen og ved bommen skal I indføre jeres Visakort/Mastercard i automaten, og huske at få den med igen. Læs de detaljerede regler om: Reservation af parkeringsplads (på tysk).

P2, P9 og P10 er er parkeringshuse. Fra P9 og P10 kører løbende opsamlingsbusser til Terminal 1 og 2. P2 ligger ved terminalerne. NB: Hvis I vælger P2 skal I ved ankomst til lufthavnen flette sammen med en 4-sporet vej, hvor I skal over i det yderste venstre spor.

Et andet alternativ (som vi ikke selv har prøvet) er, at reservere en parkeringsplads hos RS Park & Fly, som ligger 10 minutters kørsel fra Hamborg Lufthavn. RS Park & Fly tilbyder gratis Shuttlebus eller I kan vælge at aflevere bilen til RS Park & Fly i Hamborg Lufthavn. De kører så bilen til parkeringshuset (mod ekstra betaling, ring 10 min. før ankomst: 0049 4063670525). Vi har intet samarbejde med RS Park & Fly, så vi fraskriver os ethvert ansvar. Aftal selv med RS Park & Fly, hvilken type parkering I ønsker.

Et tredje alternativ er Park&Fly in Hamburg, som afhenter jeres bil i Terminal 1 (I skal dog bestille på forhånd og ringe til dem på tlfnr.: 0049 4050090691 ca. 10 min. før bilen skal afhentes i lufthavnen). Pris for 1 uge EUR 65, 9 dage EUR 85 og 2 uger EUR 95. Forbehold for prisændringer.

Et fjerde alternativ (og ofte billige p-plads), kan bookes hos www.parking-port.com.