Føj til favoriter

Fraråder

Vi fraråder følgende selskaber grundet følgende årsager:
NB: Vi er forpligtet til at markedsføre alle tilmeldte rejseselskaber....men lidt "insider" information må vi gerne give jer :-).

ForYouTravel:
Ejerne af selskabet ejede tidligere et andet rejseselskab, som gik konkurs. Det tidligere rejseselskab havde vi en del dårlige oplevelser med. Desværre opfører ForYouTravel sig på samme måde. Vi har bl.a. oplevet, at afrejselufthavnen ændres samt at et direkte fly ændres til et fly med mellemlanding. Vi anbefaler, at I undlader at bestille hos ForYouTravel, selvom de ofte er det billigste rejseselskab. 

LMX Touristik (LMX Live):
Selskabet har haft enkelte "svipsere" i Tyrkiet, hvor gæsterne ikke har været tilfredse med den service de har modtaget. Der har også været manglende kommunikation til gæsterne om ændringer i f.eks. flyvetider. Der forekommer også en del ændringer i flyvetiderne. Selskabet har et meget afslappet forhold til klager. I praksis ignoreres klager. LMX Touristik leverer dog i 95 % af tilfældene en god service, men opstår der "problemer", så lever hverken guiderne eller selskabet op til gæsternes forventninger.

ITT Ferien Pur (og X-PUR):
Rejseselskabet har ofte en del prisfejl. Hvis rejseselskabet er væsentlig billigere end andre tyske rejseselskaber, så er det en fejlpris, som rejseselskabet ikke vil sælge rejsen til. Prisen er først gældende/bekræftet, når I har modtaget en faktura med logo fra ITT Ferien Pur. Vi har oplevet at gæster kommer til at bo på et andet hotel end booket, fordi at hotellet er optaget. Der ydes ingen kompensation herfor, og det hotel man kommer til at bo på kan være af en dårligere standard end booket. Ønsker man at blive flyttet til et bedre hotel vil der påløbe en ekstrabetaling.

H&H Touristik:
Vi kan kun begrænset erfaring med dette rejseselskab. Alligevel sætter vi selskabet på "observationslisten", fordi vi har oplevet dårlig kundeservice ifbm. en annullering. Vedr. selve afviklingen af en rejse har vi ikke oplevet dårlige situationer.

TROPO:
I tilfælde af at der opstår en situation, hvor I skal have et beløb refundret af TROPO (f.eks. en flystrejke, så rejsen bliver annulleret), så refunderes ikke et beløb, som man kan betragte som fair. Vedr. selve afviklingen af en rejse har vi ikke oplevet dårlige situationer.

Neckermann XNEC (Thomas Cook Reisen XTOC):
Selskabet har urimelige afbestillingsvilkår på min. 70 % af rejsen pris. Enhver ændring vil blive ekstrem dyr; dvs. at en navneændring/datoændring i praksis ikke er muligt. Neckermann XNEC leverer dog en god rejse, men ovenstående er urimeligt. 

TUI:
Leverer som udgangspunkt en god rejse. Hvis der opstår en situation, hvor I ønsker at klage, så tager en afgørelse mange måneder og TUI skal rykkes mange gange for en afklaring.

DYNATRAVEL:
Selskabet skilter ikke med mellemlandinger. Dvs. at gæsterne forventer direkte fly men får en mellemlanding. Guiderne er svære/umulige at komme i kontakt med.

Medina Reisen (Medina Reisen):
Et mindre rejseselskab, som ikke altid har styr på logistikken (f.eks. er der ikke altid styr på transporten til fra/hotellet ved ankomst til destinationen). I skal nok blive kørt til/fra hotellet, men det kan tage noget tid før der skaffes transfer til jer.

URLAUBSTOURS:
Selskabet er en "gebyrgrib". Enhver ændring (herunder annullering) er meget dyr. Vi synes, at selskabet afregner urimelige gebyrer ved ændringer. URLAUBSTOURS leverer dog en god rejse, men ovenstående er generende. Hvis I annullerer en rejse og skal have penge retur, så tager dette flere måneder. 

FTS-Travel:
Selskabet har meget ofte ændringer i flyvetiderne, således at rejselængden bliver ændret med +/- 1 dag. I tilbydes dog gratis at annullere rejsen, men tilbuddet får I ca. 7 dage før afrejse, således at det i praksis er umuligt at finde en ny rejse.

DE BEDSTE REJSESELSKABER er:

Schauinsland Reisen
Alltours
ITS
Jahn Reisen
ETI (Express Travel International)

Andre gode rejseselskaber er:
FTI
Neckermann Reisen (ikke XNEC)
1-2FLY
TUI
Öger Tours

og blandt lavprisselskaberne (maks. 6 personer) er de bedste:

Schauinsland Dynamisch
Vtours
Alltours-X
ITS Indi
ETI MIXX
ByeBye
JT Touristik
Ferien
Dertour XDER

Billeje:

Samtidigt vil vi anbefale, at I lejer bil på destinationen. "Vores" biludlejning har nogle gange en lang svartid. Samtidigt skal billeje betales for sig selv, fordi billeje betragtes som en selvstændig ydelse. Bilerne udlejes ikke af rejseselskaberne men derimod af nogle biludlejningsfirmaer.