MAIL ALLE UGENS DAGE KL. 10.00 - 22.00:
info@rejserfratyskland.dk
DANSK Hotline: 29 12 34 90
Åbningstider

Man.: kl. 17.00-21.00

Tirs.: kl. 17.00-21.00

Ons.: kl. 17.00-21.00

Tors.: kl. 17.00-21.00

Fre.: Mail-support

Lør.: Mail-support

Søn.: kl. 17.00-21.00

Trustpilot

Bestil P-plads

I Hamborg Lufthavn kan I booke en p-plads via følgende link: www.hamburg-airport.de/en/parking.php (læs mere herom nederst på siden). 
Som udgangspunkt hjælper vi IKKE med bestilling af en p-plads i Hamborg Lufthavn. Hvis I får "problemer", så hjælper vi jer selvfølgelig.

Det er muligt at booke en p-plads i Hamborg Lufthavn mod forudbetaling med kreditkort/Visakort. Hvis I har booket/reserveret en p-plads, så skal I køre direkte til P-pladsens indgangsbom. Her skal I scanne den QR-kode som er på den parkeringsbekræftelse I modtog, da I bestile p-pladsen. Det kan også være at bommen går automatisk op, hvis nummerplade-scanneren finder jeres nummerplade i dens database. Hvis der er problemer kan I trykke på en knap for hjælp. I skal medbringe den bekræftelse I har modtaget på reservationen. Bommen går herefter op, og I kan herefter holde på en hvilken som helst ledig p-plads i P-huset.

Information

Rejser købt i Tyskland

Vi præsenterer rejser for tyske rejsebureauer. Vort speciale er charterrejser. Alle rejser er underlagt tysk lovgivning.

Vigtig info om rejser

Klik her, for at læse mere om, hvad I skal være opmærksomme på inden I bestiller rejser fra Tyskland via et tysk rejseselskab.

Sitemap
Trustpilot