Trustpilot
MAIL HVERDAGE FRA 10.00 - 22.00:
info@rejserfratyskland.dk
DANSK Hotline: 29 12 34 90
Åbningstider

Man.: kl. 17.00-21.00

Tirs.: kl. 17.00-21.00

Ons.: kl. 17.00-21.00

Tors.: kl. 17.00-21.00

Fre.: Mail-support

Lør.: Mail-support

Søn.: kl. 17.00-21.00

Kahya Resort Aqua & Spa ved Alanya (Tyrkiet)

Nedenfor kan du læse mere om Kahya Resort Aqua & Spa samt se PRISER og BILLEDER.

Hotel Kahya Resort Aqua & Spa er et 4-stjernet mellemklasse familiehotel beliggende tæt ved stranden. Stranden er ok/brugbar (ikke samme kvalitet som i nærheden af Side) og består af sand og småsten. Stranden nås via en tunnel under landevejen. Hotel Kahya Resort Aqua & Spa er for vandglade børn og voksne. Her er et stort poolområde med flere swimmingpools, børnepools og 4 vandrutsjebaner.

Hotellet er et all inclusive hotel. Der er en buffetrestaurant samt 2 a la carte restauranter (mod pladsreservation). I højsæsonen er hotellet ”crowded”.

Hotellet er omgivet af marker og ligger ca. 20 km. fra Alanyas centrum (sidste stop for den lokale dolmus (bybussen fra Alanya). Antalyas lufthavn ligger 105 km derfra.

I vintersæsonen (november-april) kan poolen være lukket. Hvis I ønsker at rejse i denne periode, så kontakt os for at få afklaret om poolen er lukket.


Vigtig information

  • Hvis I skal bruge mere end én boligenhed, så ring til os eller send os en mail. Hvis I booker 2 boenheder direkte online, så risikerer I, at kun én boenhed er ledig. Garanti gives kun, hvis der bookes via www.bestillingsformular.dk.
  • HUSK: Pas skal være gyldige 6 måneder efter hjemkomst, hvis I rejser udenfor EU (f.eks. Tyrkiet, Egypten og Dubai).
  • Vedr. Visakort: Rejser der koster mere end EUR 3.300 kan ikke betales med Visakort, fordi der maks. må hæves kr. 25.000 på et Visakort. I kan altid betale via en bankoverførsel.
  • Der er ingen gratis fortrydelsesret.
Sitemap